Wykonanie
« Powrót  

Dodaj przepis do ulubionych!(ilość porcji): 12(z pieczeniem / smażeniem): 30 minut(stopień trudności):Oceń przepisMożesz ocenić ten przepis nie rejestrując się u nas!Średnia ocena użytkowników : 0Ilość ocen : 0SkładnikLogo Ilość Czegosernik błyskawiczny Delekta 1 sztuk
Śnieżka o smaku
krówka Delekta 1 sztuksaszetka mocnej
kawy 1 sztuk
mleko 800 mililitrów
biszkopty okragłe według uznania
czekolada gorzka według uznaniaWykonanie:Saszetkę
kawy zalać gorącą
wodą. W ostudzonym naparze nasączyć
biszkopty i ułożyć w średniej wielkości tortownicy.Sernik przygotować w/g przepisu na opakowaniu i wylać na biszkopciki.
Śnieżkę przygotować w/g przepisu na opakowaniu i udekorować wierzch ciasta. Wstawić sernik na 2 godziny do lodówki. Przed podaniem posypać startą
czekoladą.Autor:
BeciaZobacz inne przepisy użykownika!Ciasta i DeseryKuchnia PolskaDodaj komentarz:Jeśli chcesz dodać link do tego przepisu na swoją stronę, to wystarczy, że skopiujesz kod poniżej z
pola tekstowego i wkleisz go na swoją stronę czy bloga: