Coś słodkiego od czasu do czasu to nawet i ja lubię zjeść. Szczególnie własnej roboty. Dziś polecam 3 bita.Potrzebujesz: (na balchę ok 25x36 cm)- 8 paczek herbatników- masę kajmakową (krówkę) - puszka 400g- 2 budynie śmietankowe- 500 ml mleka- kostka masła- 0,6 l śmietany 36 %- 2 śnieżki- gorzka czekoladaPrzygotowanie:Blachę wyłożyć herbatnikami. Puszkę z krówką wstawić do wrzątku na kilka minut. Rozsmarować na herbatnikach i przykryć kolejną ich warstwą.Ugotować i ostudzić budyń. Zimny utrzeć z masłem na krem. Wyłożyć na herbatniki.Ubić bitą śmietanę i dodać śnieżkę. Dobrze wymieszać. Na Budyń wyłożyć kolejną warstwę herbatników i bitą śmietanę. Wszystko posypać startą czekoladą i dobrze schłodzić w lodówce, najlepiej całą noc.Smacznego!