Wykonanie
« Powrót  
Dodaj przepis do ulubionych!(ilość porcji): 2(z pieczeniem / smażeniem): 30 minut(stopień trudności):Oceń przepisMożesz ocenić ten przepis nie rejestrując się u nas!Średnia ocena użytkowników : 0Ilość ocen : 0SkładnikLogo Ilość Czego
bakłażany 2 sztuk
ser żółty 6 plastry
zioła prowansalskie 2 łyżek stołowych
sok z cytryny według uznania
olej według uznania
sól według uznaniaWykonanie:Umyte
bakłażany naciąć wzdłuż w plastry, nie odcinając ogonka. Skropić
sokiem z cytryny, posolić i odstawić na 30 minut. Osuszyć z kropli
soli, przełożyć plastrami
sera i posypać
ziołami.2 duże płaty folii aluminiowej posmarować obficie
olejem, ułożyć na nich
bakłażany i szczelnie zawinąć. Grillować 15 minut.Autor:
BeciaZobacz inne przepisy użykownika!Jarzyny i Pasztety weg.Kuchnia PolskaPotrawy z GrillaPotrawy z
seremDodaj komentarz:Jeśli chcesz dodać link do tego przepisu na swoją stronę, to wystarczy, że skopiujesz kod poniżej z
pola tekstowego i wkleisz go na swoją stronę czy bloga: