Wykonanie
« Powrót  
Dodaj przepis do ulubionych!(ilość porcji): 4(z pieczeniem / smażeniem): 50 minut(stopień trudności):Oceń przepisMożesz ocenić ten przepis nie rejestrując się u nas!Średnia ocena użytkowników : 3Ilość ocen : 1SkładnikLogo Ilość Czego
bulion grzybowy 1 kostek
wieprzowina 400 gramów
marchewka 1 sztuk
pieczarki 200 gramów
kapusta 200 gramów
śmietana 3 łyżek stołowych
mąka 1 łyżek stołowych
olej 2 łyżek stołowych
natka piepruszki posiekana 2 łyżek stołowych
pieprz według uznaniaWykonanie:Pokrojoną w kostkę
wieprzowinę i oczyszczoną oraz pokrojoną w plasterki
marchewkę smażyć na
oleju 5 minut.
Bulion grzybowy przeżądzony wg przepisy na opakowaniu i poszatkowaną
kapustę oraz pokrojone w grube plastry
pieczarki dodać do
mięsa i doprawić
pieprzem, zagotować. Posypać
natką i podawać z
ziemniakami puree.Autor:
BeciaZobacz inne przepisy użykownika!Potrawy z
GrzybówPotrawy z
MięsaKomentarze:Autor: monpol6Data: 2009-04-30Pycha musi być!!!Dodaj komentarz:Jeśli chcesz dodać link do tego przepisu na swoją stronę, to wystarczy, że skopiujesz kod poniżej z
pola tekstowego i wkleisz go na swoją stronę czy bloga: