Wykonanie
« Powrót  
Dodaj przepis do ulubionych!(ilość porcji): 4(z pieczeniem / smażeniem): 50 minut(stopień trudności):Oceń przepisMożesz ocenić ten przepis nie rejestrując się u nas!Średnia ocena użytkowników : 5Ilość ocen : 1SkładnikLogo Ilość Czego
cebula 3 sztukresztki
pieczonego miesa według uznania
mąka 2 łyżek stołowychpierogi z
kapusta i
grzybami według uznania
masło 3 łyżek stołowych
śmietana 1 szklanek
bulion 1 szklanek
pieprz według uznania
sól według uznania
ser żółty 100 gramówWykonanie:Oczyszczoną, posiekaną 1
cebulę zeszklić na połowie
masła i zasmażyć z
mąką. Rozprowadzić
bulionem oraz
śmietana i zagotować. Dodać
starty ser i mieszać, aż się stopi. Doprawić
sola oraz
pieprzem. Na
maśle podsmażyć resztę
cebuli pokrojonej w talarki oraz pokrojoną pieczeń. Doprawić do smaku. Pierogi ułożyć w kokilkach, przełożyć
mięsem z
cebulą, polać sosem i zapiec w nagrzanym piekarniku.Autor:
BeciaZobacz inne przepisy użykownika!Kuchnia PolskaPotrawy z
GrzybówPotrawy z
MięsaPotrawy z
seremZapiekanki i PizzeDodaj komentarz:Jeśli chcesz dodać link do tego przepisu na swoją stronę, to wystarczy, że skopiujesz kod poniżej z
pola tekstowego i wkleisz go na swoją stronę czy bloga: