ßßß
Dodaj przepis do ulubionych!(ilość porcji): 4(z pieczeniem / smażeniem): 40 minut(stopień trudności):Oceń przepisMożesz ocenić ten przepis nie rejestrując się u nas!Średnia ocena użytkowników : 0Ilość ocen : 0SkładnikLogo Ilość Czegomieszanka warzywna mrożona 400 gramówkapusta biała 0,5 sztuknaleśniki grube 2 sztukpieczarki 200 gramówpomidor 1 sztukser żółty 4 łyżek stołowycholej według uznaniazioła świeże według uznaniapieprz według uznaniasól według uznaniaWykonanie:Oczyszczone pieczarki pokroić w plasterki. Poszatkowaną kapustę razem z pieczarkami obsmażyć na patelni na 3 łyżkach oleju. Podlać wodą i doprawić do smaku solą oraz pieprzem. Mrożonkę warzywną wrzucić na rozgrzany olej i odparować.Na dnie naczynia żaroodpornego, wysmarowanego olejem, ułożyć naleśnik, a na nim porcję warzyw i przykryć drugim naleśnikiem. Na nim ułożyć porcję kapusty z pieczarkami i posypać startym serem. Zapiekać 20 minut w piekarniku nagrzanym do 180 stopni. Przed podaniem udekorować danie plasterkami pomidora i świeżymi ziołami.Autor: BeciaZobacz inne przepisy użykownika!Jarzyny i Pasztety weg.Kuchnia PolskaPotrawy z GrzybówPotrawy z seremZapiekanki i PizzeDodaj komentarz:Jeśli chcesz dodać link do tego przepisu na swoją stronę, to wystarczy, że skopiujesz kod poniżej z pola tekstowego i wkleisz go na swoją stronę czy bloga: