Wykonanie
« Powrót  
Dodaj przepis do ulubionych!(ilość porcji): 4(z pieczeniem / smażeniem): 45 minut(stopień trudności):Oceń przepisMożesz ocenić ten przepis nie rejestrując się u nas!Średnia ocena użytkowników : 4Ilość ocen : 5SkładnikLogo Ilość Czego
ogórek 1 sztuk
pomidor 2 sztuk
pieczarka 10 sztuk
kalafior 0.25 sztuk
kapusta pekińska 0.25 sztuk
rzodkiewki 5 sztuk
cebula 0.5 sztukkukurudza puszka 0 . 5 sztuk
majonez 3 łyżek stołowych
vegeta według uznania
zioła prowansalskie według uznania
pieprz według uznaniaWykonanie:Umyty
ogórek podzielić na 4 części i drobno pokroić. Sparzone
pomidory obrać ze skórki i pokroić na małe części. Oczyszczone
pieczarki pokroić w drobną kostkę. Umytego
kalafiora podzielić na małe kawałki, a umyte
rzodkiewki pociąć w drobne kawałeczki. Oczyszczoną
cebulę pociąć w drobne paski, to samo zrobić z
kapustą pekińską. Wszystkie składniki wymieszać z
majonezem i z odsączoną
kukurydzą, doprawić przyprawą warzywną,
ziołami prowansalskimi i
pieprzem. Odstawić na 30 minut.Autor:
BeciaZobacz inne przepisy użykownika!Potrawy z
GrzybówSałatkiKomentarze:Autor: martunia0704Data: 2009-04-30Pycha!Dodaj komentarz:Jeśli chcesz dodać link do tego przepisu na swoją stronę, to wystarczy, że skopiujesz kod poniżej z
pola tekstowego i wkleisz go na swoją stronę czy bloga: