Wykonanie
« Powrót  
Dodaj przepis do ulubionych!(ilość porcji): 4(z pieczeniem / smażeniem): 15 minut(stopień trudności):Oceń przepisMożesz ocenić ten przepis nie rejestrując się u nas!Średnia ocena użytkowników : 2Ilość ocen : 1SkładnikLogo Ilość Czego
pomidor 2 sztuk
rzodkiewki 5 sztuk
kalafior 0.25 sztuk
kapusta pekińska 0.25 sztuk
cebula 0.5 sztuk
majonez 3 łyżek stołowych
vegeta według uznania
zioła prowansalskie według uznania
pieprz według uznaniaWykonanie:Sparzone i obrane ze skórki
pomidory pokroić w drobne cząstki, dodać umytą i pokrojoną drobno
rzodkiewkę i
kapustę pekińską. Dodać umytego i podzielonego na małe cząstki
kalafiora, i pokrojoną w drobne talarki
cebulę. Całość wymieszać z
majonezem, doprawiając
ziołami prowansalskimi, przyprawą jarzynową i
pieprzem, ewentualnie odrobiną
soli. Odstawić na 20 minut.Autor:
BeciaZobacz inne przepisy użykownika!SurówkiDodaj komentarz:Jeśli chcesz dodać link do tego przepisu na swoją stronę, to wystarczy, że skopiujesz kod poniżej z
pola tekstowego i wkleisz go na swoją stronę czy bloga: