Wykonanie
« Powrót  
Dodaj przepis do ulubionych!(ilość porcji): 4(z pieczeniem / smażeniem): 20 minut(stopień trudności):Oceń przepisMożesz ocenić ten przepis nie rejestrując się u nas!Średnia ocena użytkowników : 2Ilość ocen : 1SkładnikLogo Ilość Czegofilet
soli 600 gramów
pomarańcza 2 sztuk
sok z cytryny 1 łyżek deserowych
vegeta 1 łyżek deserowych
natka pietruszki 1 łyżek stołowych
olej 5 łyżek stołowych
wino białe wytrawne 5 łyżek stołowychWykonanie:Sok z
pomarańczy i
cytrynowy połączyć z
olejem,
winem, przyprawą oraz
natką i zagotować. Dodać filety i gotować na małym ogniu 5 minut. Wyjąć
rybę, odparować nadmiar płynu z sosu, tak by zostało tylko kilka łyżek.
Rybę polać sosem.Autor:
BeciaZobacz inne przepisy użykownika!Potrawy z RybDodaj komentarz:Jeśli chcesz dodać link do tego przepisu na swoją stronę, to wystarczy, że skopiujesz kod poniżej z
pola tekstowego i wkleisz go na swoją stronę czy bloga: