Wykonanie
« Powrót  
Dodaj przepis do ulubionych!(ilość porcji): 1(z pieczeniem / smażeniem): 10 minut(stopień trudności):Oceń przepisMożesz ocenić ten przepis nie rejestrując się u nas!Średnia ocena użytkowników : 0Ilość ocen : 0SkładnikLogo Ilość Czego
mięta 2 łyżek stołowych
bazylia 2 łyżek stołowych
papryczka chilli 1 sztuk
pieprz 0,5 łyżek deserowych
sól 1 szczypta
kolendra mielona 1 szczypta
sok z cytryny 1 sztuk
oliwa 4 łyżek stołowychWykonanie:Posiekane listki
mięty wymieszać z posiekanymi listkami
bazylii oraz drobno posiekana
chilli. Dodać
pieprz,
sól,
kolendrę, sok z jednej
cytryny oraz
oliwę. Dokładnie wszystko połączyć. Można zmiksować w blenderze.Sos podawać do ryb i
owoców morza.Autor:
BeciaZobacz inne przepisy użykownika!Kuchnia PolskaSosy i pastyDodaj komentarz:Jeśli chcesz dodać link do tego przepisu na swoją stronę, to wystarczy, że skopiujesz kod poniżej z
pola tekstowego i wkleisz go na swoją stronę czy bloga: