ßßß
Dodaj przepis do ulubionych!(ilość porcji): 4(z pieczeniem / smażeniem): 10 minut(stopień trudności):Oceń przepisMożesz ocenić ten przepis nie rejestrując się u nas!Średnia ocena użytkowników : 5Ilość ocen : 1SkładnikLogo Ilość Czegofilety z łososia 4 sztuksok z cytryny według uznaniaoliwa z oliwek według uznaniazioła świeże według uznaniapieprz gruboziarnisty według uznaniasól według uznaniaWykonanie:Łososia oprószyć solą, posmarować oliwą i smażyć na grillu z każdej strony po ok. 5 minut. Po usmażeniu posypać świeżymi ziołami grubo posiekanymi oraz pieprzem gruboziarnistym oraz skropić sokiem z cytryny.Uwagi:Zioła świeże: bazylia, rozmaryn, kolendra.Autor: BeciaZobacz inne przepisy użykownika!Kuchnia PolskaPotrawy z GrillaPotrawy z RybDodaj komentarz:Jeśli chcesz dodać link do tego przepisu na swoją stronę, to wystarczy, że skopiujesz kod poniżej z pola tekstowego i wkleisz go na swoją stronę czy bloga: