Wykonanie
« Powrót  
Dodaj przepis do ulubionych!(ilość porcji): 2(z pieczeniem / smażeniem): 20 minut(stopień trudności):Oceń przepisMożesz ocenić ten przepis nie rejestrując się u nas!Średnia ocena użytkowników : 0Ilość ocen : 0SkładnikLogo Ilość Czego
oliwa 50 mililitrów
ocet 25 mililitrów
pieprz według uznania
sól według uznanialiście
szpinaku 500 gramów
pomidorki cherry według uznania
ser parmezan 100 gramówWykonanie:Wymieszać
oliwę z
octem, doprawiając
solą oraz
pieprzem. Liście
szpinaku oczyścić i osuszyć. Na dużym półmisku ułożyć
szpinak oraz
pomidorki pokrojone w ćwiartki. Wszystko polać sosem z
octu oraz
oliwy i posypać startym
parmezanem.Autor:
BeciaZobacz inne przepisy użykownika!Kuchnia PolskaPotrawy z
seremSałatkiDodaj komentarz:Jeśli chcesz dodać link do tego przepisu na swoją stronę, to wystarczy, że skopiujesz kod poniżej z
pola tekstowego i wkleisz go na swoją stronę czy bloga: