ßßß
Dodaj przepis do ulubionych!(ilość porcji): 6(z pieczeniem / smażeniem): 20 minut(stopień trudności):Oceń przepisMożesz ocenić ten przepis nie rejestrując się u nas!Średnia ocena użytkowników : 5Ilość ocen : 1SkładnikLogo Ilość Czegopieprz według uznaniasól według uznaniaoliwa według uznaniaczarne oliwki 100 gramówogórek 1/2 sztuktuńczyk z puszki 150 gramówcebula 2 sztukżołta papryka 1 sztukpapryka czerwona 1 sztukfasolka szparagowa 250 gramówpomidory 250 gramówjajka 3 sztukWykonanie:Jajka obrać, pokroić w ćwiartki. Fasolkę obrać, usunąć zdrewniałe włókna, ugotować. Osaczyć. Pokroić w kawałki.Cebule obrać i pokroić w krążki. Paprykę umyć, usunąć gniazda nasienne, pokroić na cienkie paski. Ogórek obrać i pokroić w plastry, pomidory sparzyć, obrać ze skórki, pokroić na ćwiartki. Tuńczyka wyjąć z puszki. Osaczyć z zalewy. Podzielić na części. Oliwki osaczyć. Wszystkie składniki sałatki poukładać w dużej, płaskiej salaterce. Skropić oliwą. Przyprawić do smaku solą i pieprzem.Autor: wieslawal64Zobacz inne przepisy użykownika!SałatkiDodaj komentarz:Jeśli chcesz dodać link do tego przepisu na swoją stronę, to wystarczy, że skopiujesz kod poniżej z pola tekstowego i wkleisz go na swoją stronę czy bloga: