Wykonanie
5 października 2014Składniki:1
pomidor1/2
ogórka wężowego1/2
żółtej papryki1 mała
cebulaDressing:2 łyżki
oliwy z oliwek1/2 łyżeczki
soli1/2 łyżeczki
pieprzu1 ząbek
czosnku przeciśnięty przez praskę
Przygotowanie:Wszystkie warzywa umyć,osuszyć na ręczniku papierowym.
Pomidora oraz pokroić w pół plasterki.Obraną
cebulę oraz
paprykę w kostkę.Składniki na dressing połączyć razem,polać warzywa-dokładnie wymieszać.SmacznegoPost navigation← Kremowa,syta, rozgrzewająca zupa. W sam raz na jesienno-zimowe obiady.Omlet bez potrzeby przewracania na drugą stronę z czym wiele osób ma problem.Syty i bardzo smaczny na weekendowe śniadanie gdy mamy więcej czasu na przygotowanie treściwego posiłku. →