Wykonanie
« Powrót  Dodaj przepis do ulubionych!(ilość porcji): 2(z pieczeniem / smażeniem): 20 minut(stopień trudności):Oceń przepisMożesz ocenić ten przepis nie rejestrując się u nas!Średnia ocena użytkowników : 2Ilość ocen : 1SkładnikLogo Ilość Czego
pikling 0.7 szklanek
koper w pęczku 0.5 sztuk
jajko 2 sztuk
cukier 0.5 łyżek deserowych
sól według uznaniaWykonanie:
Piklingi obrać ze skóry, przepołowić, oczyścić z ości i ułożyć na półmisku.
Koperek umyć,
jajka ugotować na twardo, ostudzić i obrać. Oba składniki drobno posiekać, wymieszać z
majonezem, doprawić
solą i
cukrem.
Ryby polać sosem. Podawać z
białym pieczywem.Potrawy z RybDodaj komentarz:Jeśli chcesz dodać link do tego przepisu na swoją stronę, to wystarczy, że skopiujesz kod poniżej z
pola tekstowego i wkleisz go na swoją stronę czy bloga: