ßßß
Dodaj przepis do ulubionych!(ilość porcji): 4(z pieczeniem / smażeniem): 30 minut(stopień trudności):Oceń przepisMożesz ocenić ten przepis nie rejestrując się u nas!Średnia ocena użytkowników : 5Ilość ocen : 2SkładnikLogo Ilość CzegoHochland Fetikos do sałatek 1 sztukpomidory 3 sztukogórek zielony 1 sztukpapryka żółta 1 sztukcebula czerwona 1 sztukoliwki czarne 1 sztukoliwa 6 łyżek stołowychocet winny 3 łyżek stołowychczosnek 1 ząbkipieprz według uznaniasól według uznaniaWykonanie:Umyty ogórek pokroić razem ze skórką w talarki, a pomidory w ósemki. Oczyszczoną cebule pokroić w krążki, a paprykę w paski. Ser pokroić w kostkę.Sos: ocet utrzeć z odrobina soli oraz pieprzu, dodać oliwę, rozdrobniony czosnek i wymieszać.Pokrojone warzywa, oliwki i ser ułożyć na talerzu. Polać sosem i wymieszać tuz przed podaniem. Podawać z bagietką.Uwagi:Oliwki czarne bez pestek -1 słoiczek.Autor: BeciaZobacz inne przepisy użykownika!Kuchnia PolskaPotrawy z seremSałatkiDodaj komentarz:Jeśli chcesz dodać link do tego przepisu na swoją stronę, to wystarczy, że skopiujesz kod poniżej z pola tekstowego i wkleisz go na swoją stronę czy bloga: