Wykonanie
« Powrót  Dodaj przepis do ulubionych!(ilość porcji): 4(z pieczeniem / smażeniem): 45 minut(stopień trudności):Oceń przepisMożesz ocenić ten przepis nie rejestrując się u nas!Średnia ocena użytkowników : 0Ilość ocen : 0SkładnikLogo Ilość Czego
patison 1 sztuk
ocet 2 łyżek stołowych
sól 1 łyżek deserowych
oliwa z oliwek 4 łyżek stołowych
cytryna 0.5 sztukWykonanie:Dokładnie umyć
patisona, pokroić w cienkie plasterki i zanurzyć w wodzie z
octem i
solą na 30 minut. Osączyć, skropić
oliwą i
sokiem z cytryny. Schłodzić.Autor:
BeciaZobacz inne przepisy użykownika!SurówkiDodaj komentarz:Jeśli chcesz dodać link do tego przepisu na swoją stronę, to wystarczy, że skopiujesz kod poniżej z
pola tekstowego i wkleisz go na swoją stronę czy bloga: