ßßß Cookit - przepis na Surówka z patisona

Surówka z patisona

Wykonanie

« Powrót  
Dodaj przepis do ulubionych!
(ilość porcji): 4
(z pieczeniem / smażeniem): 45 minut
(stopień trudności):
Oceń przepis
Możesz ocenić ten przepis nie rejestrując się u nas!
Średnia ocena użytkowników : 0
Ilość ocen : 0
Składnik
Logo Ilość Czego
patison 1 sztuk
ocet 2 łyżek stołowych
sól 1 łyżek deserowych
oliwa z oliwek 4 łyżek stołowych
cytryna 0.5 sztuk
Wykonanie:
Dokładnie umyć patisona, pokroić w cienkie plasterki i zanurzyć w wodzie z octem i solą na 30 minut. Osączyć, skropić oliwą i sokiem z cytryny. Schłodzić.
Autor: Becia
Zobacz inne przepisy użykownika!
Surówki
Dodaj komentarz:
Jeśli chcesz dodać link do tego przepisu na swoją stronę, to wystarczy, że skopiujesz kod poniżej z pola tekstowego i wkleisz go na swoją stronę czy bloga:
Źródło:http://ksiazka-kucharska.pl/przepis/3648/Surowka-z-patisona