Wykonanie
« Powrót  
Dodaj przepis do ulubionych!(ilość porcji): 4(z pieczeniem / smażeniem): 40 minut(stopień trudności):Oceń przepisMożesz ocenić ten przepis nie rejestrując się u nas!Średnia ocena użytkowników : 3Ilość ocen : 5SkładnikLogo Ilość Czegofilet z
mintaja 500 gramów
cytryna 2 sztuk
tymianek według uznania
sól według uznania
pieprz według uznania
olej według uznaniaWykonanie:Rozmrożone, opłukane i osuszone filety skropić
sokiem z połówki
cytryny oraz natrzeć przyprawami. Na dnie żaroodpornego naczynia wysmarowanego
olejem ułożyć plasterki
cytryny,
rybę i ponownie plasterki
cytryny. Całość skropić
olejem i zapiekać 30 minut w 200 stopniach.Autor:
BeciaZobacz inne przepisy użykownika!Potrawy z RybZapiekanki i PizzeKomentarze:Autor: MrocksData: 2009-03-09Okropne sam kwasDodaj komentarz:Jeśli chcesz dodać link do tego przepisu na swoją stronę, to wystarczy, że skopiujesz kod poniżej z
pola tekstowego i wkleisz go na swoją stronę czy bloga: