Wykonanie
« Powrót  
Dodaj przepis do ulubionych!(ilość porcji): 1(z pieczeniem / smażeniem): 15 minut(stopień trudności):Oceń przepisMożesz ocenić ten przepis nie rejestrując się u nas!Średnia ocena użytkowników : 0Ilość ocen : 0SkładnikLogo Ilość Czego
gruszka 1 sztuk
rukola 0,5 porcja
ser pleśniowy 50 gramów
ocet według uznania
pieprz według uznania
sól według uznaniaWykonanie:Umytą, małą pokrojoną
gruszkę wymieszać z umyta, osuszona
rukola oraz pokrojonym
serem. Całość skropić
octem. Mieszając, doprawić do smaku
sola oraz
pieprzem.Uwagi:
Rukole można zastąpić 4-5 liśćmi
sałaty lodowej porwanej na mniejsze kawałki.Autor:
BeciaZobacz inne przepisy użykownika!Kuchnia PolskaPotrawy z
seremSałatkiDodaj komentarz:Jeśli chcesz dodać link do tego przepisu na swoją stronę, to wystarczy, że skopiujesz kod poniżej z
pola tekstowego i wkleisz go na swoją stronę czy bloga: