ßßß Cookit - przepis na Rukola z gruszką i serem pleśniowym

Rukola z gruszką i serem pleśniowym

nazwa

Wykonanie

« Powrót  
Dodaj przepis do ulubionych!
(ilość porcji): 1
(z pieczeniem / smażeniem): 15 minut
(stopień trudności):
Oceń przepis
Możesz ocenić ten przepis nie rejestrując się u nas!
Średnia ocena użytkowników : 0
Ilość ocen : 0
Składnik
Logo Ilość Czego
gruszka 1 sztuk
rukola 0,5 porcja
ser pleśniowy 50 gramów
ocet według uznania
pieprz według uznania
sól według uznania
Wykonanie:
Umytą, małą pokrojoną gruszkę wymieszać z umyta, osuszona rukola oraz pokrojonym serem. Całość skropić octem. Mieszając, doprawić do smaku sola oraz pieprzem.
Uwagi:
Rukole można zastąpić 4-5 liśćmi sałaty lodowej porwanej na mniejsze kawałki.
Autor: Becia
Zobacz inne przepisy użykownika!
Kuchnia Polska
Potrawy z serem
Sałatki
Dodaj komentarz:
Jeśli chcesz dodać link do tego przepisu na swoją stronę, to wystarczy, że skopiujesz kod poniżej z pola tekstowego i wkleisz go na swoją stronę czy bloga:
Źródło:http://ksiazka-kucharska.pl/przepis/10694/Rukola-z-gruszka-i-serem-plesniowym