ßßß
Dodaj przepis do ulubionych!(ilość porcji): 1(z pieczeniem / smażeniem): 15 minut(stopień trudności):Oceń przepisMożesz ocenić ten przepis nie rejestrując się u nas!Średnia ocena użytkowników : 0Ilość ocen : 0SkładnikLogo Ilość Czegogruszka 1 sztukrukola 0,5 porcjaser pleśniowy 50 gramówocet według uznaniapieprz według uznaniasól według uznaniaWykonanie:Umytą, małą pokrojoną gruszkę wymieszać z umyta, osuszona rukola oraz pokrojonym serem. Całość skropić octem. Mieszając, doprawić do smaku sola oraz pieprzem.Uwagi:Rukole można zastąpić 4-5 liśćmi sałaty lodowej porwanej na mniejsze kawałki.Autor: BeciaZobacz inne przepisy użykownika!Kuchnia PolskaPotrawy z seremSałatkiDodaj komentarz:Jeśli chcesz dodać link do tego przepisu na swoją stronę, to wystarczy, że skopiujesz kod poniżej z pola tekstowego i wkleisz go na swoją stronę czy bloga: