Wykonanie
« Powrót  
Dodaj przepis do ulubionych!(ilość porcji): 4(z pieczeniem / smażeniem): 30 minut(stopień trudności):Oceń przepisMożesz ocenić ten przepis nie rejestrując się u nas!Średnia ocena użytkowników : 0Ilość ocen : 0SkładnikLogo Ilość Czego
makaron pappardelle Pastalsole 300 gramów
szpinak 150 gramów
czosnek 3 ząbki
oliwa z oliwek z
oregano Primadonna 60 mililitrów
sól według uznania
pieprz według uznaniaWykonanie:Oczyszczony
czosnek drobno posiekać i podsmażyć na rozgrzanej na patelni
oliwie, dodać oczyszczony
szpinak, mieszając, chwile dusić. Doprawić
solą i
pieprzem.
Makaron ugotować al dente w lekko osolonej wodzie z dodatkiem odrobiny
oliwy, osączyć i wymieszać ze
szpinakiem. Od razu podawać.Autor:
BeciaZobacz inne przepisy użykownika!Kuchnia WłoskaPotrawy mączne weg.Potrawy z
MakaronemDodaj komentarz:Jeśli chcesz dodać link do tego przepisu na swoją stronę, to wystarczy, że skopiujesz kod poniżej z
pola tekstowego i wkleisz go na swoją stronę czy bloga: