Wykonanie
« Powrót  
Dodaj przepis do ulubionych!(ilość porcji): 4(z pieczeniem / smażeniem): 20 minut(stopień trudności):Oceń przepisMożesz ocenić ten przepis nie rejestrując się u nas!Średnia ocena użytkowników : 0Ilość ocen : 0SkładnikLogo Ilość Czego
Mrożony szpinak (opakowanie)1 sztuk
żółty ser 300 gramówZąbki
czosnku 2 sztuk
sól,
pieprz według uznaniaWykonanie:
Szpinak rozmrażamy i dusimy do momentu odparowania
wody. Dodajemy rozgnieciony
czosnek,
starty ser i przyprawiamy.Autor: pawlo1404Zobacz inne przepisy użykownika!InneDodaj komentarz:Jeśli chcesz dodać link do tego przepisu na swoją stronę, to wystarczy, że skopiujesz kod poniżej z
pola tekstowego i wkleisz go na swoją stronę czy bloga: