ßßß Cookit - przepis na Pasta z bryndzą

Pasta z bryndzą

nazwa

Wykonanie

« Powrót  
Dodaj przepis do ulubionych!
(ilość porcji): 4
(z pieczeniem / smażeniem): 10 minut
(stopień trudności):
Oceń przepis
Możesz ocenić ten przepis nie rejestrując się u nas!
Średnia ocena użytkowników : 0
Ilość ocen : 0
Składnik
Logo Ilość Czego
bryndza 125 gramów
rzodkiewka 1 pęczek
szczypiorek 0,5 pęczek
ogórek 0,5 sztuk
koperek według uznania
pieprz według uznania
Wykonanie:
Ser rozetrzeć widelcem. Oczyszczone rzodkiewki i ogórek zetrzeć na tarce o grubych oczkach. Opłukany, osuszony szczypiorek i koperek posiekać. Wszystko razem wymieszać(oprócz koperku) i doprawić pieprzem. Przełożyć do miseczki i posypać koperkiem. Podawać z tostami lub pełnoziarnistym chlebem.
Autor: Becia
Zobacz inne przepisy użykownika!
Kuchnia Polska
Potrawy z serem
Sosy i pasty
Dodaj komentarz:
Jeśli chcesz dodać link do tego przepisu na swoją stronę, to wystarczy, że skopiujesz kod poniżej z pola tekstowego i wkleisz go na swoją stronę czy bloga:
Źródło:http://ksiazka-kucharska.pl/przepis/9419/Pasta-z-bryndza