Pulled pork czyli długo pieczona w niskiej temp szarpanawieprzowina. Mięso jest pyszne, tak miękkie że pod naciskiem widelca rozpada się na cienkie włókna.Wieprzowinę możemy podać na ciepło do obiadu lub przygotować popularną kanapkę.Składniki: 2 kg karkówki wieprzowej4 łyżki miodu prawdziwegosłodka papryka mielonaostra papryka mielonasólpieprzDodatkowo:4 marchewki2 cebule6 łyżek pikantnej musztardy Przygotowanie: Mięso umyć, osuszyć.Nasmarować miodem, oprószyć przyprawami.Odstawić na dwie godz. do lodówki.Po tym czasie obrane marchewki pokroić w grube plastry , cebulę w piórka.Na dno naczynia żaroodpornego wyłożyć musztardę oraz warzywa.Na wierzch położyć mięso.Naczynie żaroodporne przykryć pokrywą, piec 9 godz w piekarniku nagrzanym do 90 st.W między czasie mięso podlewać parokrotnie wytworzonym, musztardowym sosem.Gotową karkówkę poszarpać widelcem.Podawać na ciepło jako dodatek do obiadu lub na zimno z pieczywem.Smacznego