Wykonanie
Tysiące sprawdzonych przepisów na dobre jedzenie i
drinki!Autor Anielka z Janowa Lub.Czas przygotowania: do 30 minutPoziom trudności: łatweRegion: inneIlość osób: dla 4 osóbŚrednia ocena potrawyOceń przepis (4 głosy)1
margaryna1 szkl
cukrucukier waniliowy3 łyżki
mąki3 łyżki
wody2 łyżki
kakao2
jajkaWafle z nadzieniem
kakaowym - sposób przygotowania:
Margarynę rozgrzać, wsypać
mąkę i zagotować. Dodać
wodę,
kakao,
cukier i zagotować. Rozmieszać dobrze
jajka i wlać do gorącej masy. Dobrze wymieszać. Ostudzić i smarować
wafle. SMACZNEGO:)Jak uzyskać aromat z laski wanilii?Pączki
serowe z
polewą czekoladowąTatar wołowy na grzankach [Jakub Kuroń gotuje]Falafel z zielonym tahini [Jakub Kuroń gotuje]Kruche
ciasteczka z
włoskimi orzechamiDodaj swój przepis
Idealne
faworki są chrupiące, delikatne i bardzo się kruszą ("przyozdabiając" przy tym twoją bluzkę). Karnawał wciąż trwa, więc zachęcamy do smażenia. Oto sprawdzone przepisy na trzy rodzaje
faworków.Zobacz też:Domowe
sokiOprawa stołu