Wykonanie
Tysiące sprawdzonych przepisów na dobre jedzenie i
drinki!Autor Marek Sabiniok z CieszynaCzas przygotowania: do 30 minutPoziom trudności: łatweRegion: kuchnia indyjska,kuchnia tajskaIlość osób: dla 2 osóbŚrednia ocena potrawyOceń przepis (14 głosów)Tost jajeczny - składniki:-
chleb tostowy-
jajka-
ser tarty-
sólTost jajeczny - sposób przygotowania: Rozgrzej patelnie dodając
oliwy z oliwek. Następnie na desce do krojenia wykrój szklanką otwory w
chlebie tostowym. Wrzuć
chleb na patelnię i obsmaż z dwóch stron. Następnie do dziurki wlej całe
jajko,
posól i posyp
serem tartym. Przykryj pokrywką i po ok. 3 minutach GOTOWE!Pączki
serowe z
polewą czekoladowąTatar wołowy na grzankach [Jakub Kuroń gotuje]Falafel z zielonym tahini [Jakub Kuroń gotuje]Kruche
ciasteczka z
włoskimi orzechamiDodaj swój przepis
Idealne
faworki są chrupiące, delikatne i bardzo się kruszą ("przyozdabiając" przy tym twoją bluzkę). Karnawał wciąż trwa, więc zachęcamy do smażenia. Oto sprawdzone przepisy na trzy rodzaje
faworków.Zobacz też:Domowe
sokiOprawa stołu