Wykonanie
Tysiące sprawdzonych przepisów na dobre jedzenie i
drinki!Autor http://rokwchinach.blogspot.comCzas przygotowania: do 30 minutPoziom trudności: łatweRegion: kuchnia chińskaIlość osób: powyżej 4 osóbŚrednia ocena potrawyOceń przepis (0 głosów)
Kacze jajka na słono kuchnia chińska - przepis blogera - składniki:6 kaczych jaj3 szklanki
wody1 szklanka
soliKacze jajka na słono kuchnia chińska - przepis blogera - sposób przygotowania: Zagotować
wodę z
solą, wystudzić. Włożyć do niej
jajka i wstawić do lodówki. Po miesiącu wyjąć i ugotować (w wodzie, nie w solance) na twardo. Przekroić na połówki i wyjadać łyżeczką (lub pałeczkami, jeśli ktoś jest ortodoksem). http://rokwchinach.blogspot.com/2012/10/kacze-jajka-na-sono.htmlPączki
serowe z
polewą czekoladowąTatar wołowy na grzankach [Jakub Kuroń gotuje]Falafel z zielonym tahini [Jakub Kuroń gotuje]Kruche
ciasteczka z
włoskimi orzechamiDodaj swój przepis
Idealne
faworki są chrupiące, delikatne i bardzo się kruszą ("przyozdabiając" przy tym twoją bluzkę). Karnawał wciąż trwa, więc zachęcamy do smażenia. Oto sprawdzone przepisy na trzy rodzaje
faworków.Zobacz też:Domowe
sokiOprawa stołu