Wykonanie
Tysiące sprawdzonych przepisów na dobre jedzenie i
drinki!Autor Zakręcona_89Czas przygotowania: do 30 minutPoziom trudności: łatweRegion: inneIlość osób: dla 4 osóbŚrednia ocena potrawyOceń przepis (2 głosy)Pyszny
sos malinowy - składniki:15-20 dag
malin (ok. 1 kartonika sprzedawanego np.: na targu)3 łyżki stołowe
syropu malin owegoPyszny
sos malinowy - sposób przygotowania:
Maliny gotować w rondelku z
syropem, aż sos
zrobi się jednolity (tzn: dopóki
maliny się nie rozgotują i w sosie będą wyróżniać się jedynie pestki). Proponuję podawać z
bitą śmietaną. Polecam również wersję
JAGODOWĄ !Pączki
serowe z
polewą czekoladowąTatar wołowy na grzankach [Jakub Kuroń gotuje]Falafel z zielonym tahini [Jakub Kuroń gotuje]Kruche
ciasteczka z
włoskimi orzechamiDodaj swój przepis
Idealne
faworki są chrupiące, delikatne i bardzo się kruszą ("przyozdabiając" przy tym twoją bluzkę). Karnawał wciąż trwa, więc zachęcamy do smażenia. Oto sprawdzone przepisy na trzy rodzaje
faworków.Zobacz też:Domowe
sokiOprawa stołu