Wykonanie
Tysiące sprawdzonych przepisów na dobre jedzenie i
drinki!Autor madziulaCzas przygotowania: do 30 minutPoziom trudności: łatweRegion: kuchnia włoskaIlość osób: dla 2 osóbŚrednia ocena potrawyOceń przepis (3 głosy)puszka tuńczyka1/2 puszki
kukurydzy 1/2
cebuli (biała lub czerwona jak kto woli)porświeża
pietruszka 2łyżki majonezusólpieprzcrostini al tonno - sposób przygotowania:
tuńczyka wyłożyc do miseczki dodac drobno pokrojoną w kostkę
cebulę i
por, dodac
kukurydzę oraz pokrojoną
pietruszkę, wymieszać. przyprawić
solą i
pieprzem według uznania, moja sugestia- serwować na toście, podpieczonej
bagietce lub na
pieczywie wasa. polecam i smacznego.Pączki
serowe z
polewą czekoladowąTatar wołowy na grzankach [Jakub Kuroń gotuje]Falafel z zielonym tahini [Jakub Kuroń gotuje]Kruche
ciasteczka z
włoskimi orzechamiDodaj swój przepis
Idealne
faworki są chrupiące, delikatne i bardzo się kruszą ("przyozdabiając" przy tym twoją bluzkę). Karnawał wciąż trwa, więc zachęcamy do smażenia. Oto sprawdzone przepisy na trzy rodzaje
faworków.Zobacz też:Domowe
sokiOprawa stołu