ßßß Cookit - przepis na crostini al tonno

crostini al tonno

nazwa

Wykonanie

Tysiące sprawdzonych przepisów na dobre jedzenie i drinki!
Autor madziula
Czas przygotowania: do 30 minut
Poziom trudności: łatwe
Region: kuchnia włoska
Ilość osób: dla 2 osób
Średnia ocena potrawy
Oceń przepis (3 głosy)
puszka tuńczyka1/2 puszki kukurydzy 1/2 cebuli (biała lub czerwona jak kto woli)porświeża pietruszka 2łyżki majonezusólpieprz
crostini al tonno - sposób przygotowania: tuńczyka wyłożyc do miseczki dodac drobno pokrojoną w kostkę cebulę i por, dodac kukurydzę oraz pokrojoną pietruszkę, wymieszać. przyprawić solą i pieprzem według uznania, moja sugestia- serwować na toście, podpieczonej bagietce lub na pieczywie wasa. polecam i smacznego.
Pączki serowe z polewą czekoladową
Tatar wołowy na grzankach [Jakub Kuroń gotuje]
Falafel z zielonym tahini [Jakub Kuroń gotuje]
Kruche ciasteczka z włoskimi orzechami
Dodaj swój przepis
Idealne faworki są chrupiące, delikatne i bardzo się kruszą ("przyozdabiając" przy tym twoją bluzkę). Karnawał wciąż trwa, więc zachęcamy do smażenia. Oto sprawdzone przepisy na trzy rodzaje faworków.
Zobacz też:
Domowe soki
Oprawa stołu
Źródło:http://ugotuj.to/ugotuj/-8656381/crostini al tonno/p