Tysiące sprawdzonych przepisów na dobre jedzenie i drinki!Autor hatshepsut85Czas przygotowania: powyżej 60 minutPoziom trudności: średnieŚrednia ocena potrawyOceń przepis (1 głos)Bułka tiramisu - składniki:500 g mąki wiejskiej50 g płatkówczekoladowych2 łyżki czekolady w proszku100 g serka mascarpone100 ml kawy100 ml wodyopakowanie drożdży piekarskich50 g cukrupółtorej łyżeczki soliBułka tiramisu - sposób przygotowania: Do formy do pieczenia wlać wodę i kawę, dodać serekmascarpone, cukier, sól i czekoladę w proszku, a następnie mąkę i drożdże. Wybrać program i stopień zrumienienia skórki. Gdy automat zasygnalizuje wrzucenie dodatkowych składników, dodać płatkiczekoladowe.Tiramisu truskawkowePączki serowe z polewą czekoladowąTatar wołowy na grzankach [Jakub Kuroń gotuje]Falafel z zielonym tahini [Jakub Kuroń gotuje]Kruche ciasteczka z włoskimi orzechamiDodaj swój przepisIdealne faworki są chrupiące, delikatne i bardzo się kruszą ("przyozdabiając" przy tym twoją bluzkę). Karnawał wciąż trwa, więc zachęcamy do smażenia. Oto sprawdzone przepisy na trzy rodzaje faworków.Zobacz też:Domowe sokiOprawa stołu