Tysiące sprawdzonych przepisów na dobre jedzenie i drinki!Autor blondwege.blogspot.comCzas przygotowania: do 30 minutPoziom trudności: łatweIlość osób: dla 2 osóbŚrednia ocena potrawyOceń przepis (0 głosów)Tapenada inaczej, czyli pasta z ziolonych oliwek i orzeszków ziemnych - składniki:pół czerwonej cebuli2 ząbki czosnkupół szklanki orzeszków ziemnych niesolonychszklanka oliwekłyżka oliwysólpieprzTapenada inaczej, czyli pasta z ziolonych oliwek i orzeszków ziemnych - sposób przygotowania: Miksujemy wszystko kolejno najpierw cebulkę z czosnkiem, potem orzeszki a na końcu dodajemy oliwki z oliwą. Na końcu doprawiamy sola i pieprzem do smaku.Tapenada z czarnych oliwekPączki serowe z polewą czekoladowąTatar wołowy na grzankach [Jakub Kuroń gotuje]Falafel z zielonym tahini [Jakub Kuroń gotuje]Kruche ciasteczka z włoskimi orzechamiDodaj swój przepisIdealne faworki są chrupiące, delikatne i bardzo się kruszą ("przyozdabiając" przy tym twoją bluzkę). Karnawał wciąż trwa, więc zachęcamy do smażenia. Oto sprawdzone przepisy na trzy rodzaje faworków.Zobacz też:Domowe sokiOprawa stołu