ßßß Cookit - przepis na Faszerowane jajka na zimno z kawiorem ślimaczym

Faszerowane jajka na zimno z kawiorem ślimaczym

nazwa

Wykonanie

Tysiące sprawdzonych przepisów na dobre jedzenie i drinki!
Autor SNAILSGARDENHORECA
Czas przygotowania: do 30 minut
Poziom trudności: łatwe
Region: kuchnia francuska
Ilość osób: dla 2 osób
Średnia ocena potrawy
Oceń przepis (0 głosów)
Faszerowane jajka na zimno z kawiorem ślimaczym - składniki:
Składniki:
6 jaj
1 garść szczypiorku
łyżeczka oliwy
3 g białego kawioru na osobę
sól i pieprz
Faszerowane jajka na zimno z kawiorem ślimaczym - sposób przygotowania: - ugotować jaja na twardo - rozciąć jajka delikatnie jak przy jajkach na miękko - wydrążyć środek pozostawiając całą skorupkę - w misce rozdrobnić szczypiorek z oliwą na gładką zieloną masę - dodać wydrążone ze skorupek jajka i razem zmiksować - włożyć masę w skorupki, układać na woreczkach lodowych - wierzch udekorować kawiorem
Pączki serowe z polewą czekoladową
Tatar wołowy na grzankach [Jakub Kuroń gotuje]
Falafel z zielonym tahini [Jakub Kuroń gotuje]
Kruche ciasteczka z włoskimi orzechami
Dodaj swój przepis
Idealne faworki są chrupiące, delikatne i bardzo się kruszą ("przyozdabiając" przy tym twoją bluzkę). Karnawał wciąż trwa, więc zachęcamy do smażenia. Oto sprawdzone przepisy na trzy rodzaje faworków.
Zobacz też:
Domowe soki
Oprawa stołu
Źródło:http://ugotuj.to/ugotuj/-163551707/faszerowane jajka na zimno z kawiorem slimaczym/p