Wykonanie
Tysiące sprawdzonych przepisów na dobre jedzenie i
drinki!Autor SNAILSGARDENHORECA
Czas przygotowania: do 30 minutPoziom trudności: łatweRegion: kuchnia francuskaIlość osób: dla 2 osóbŚrednia ocena potrawyOceń przepis (0 głosów)Faszerowane
jajka na zimno z
kawiorem ślimaczym - składniki:Składniki:6 jaj1 garść
szczypiorkułyżeczka
oliwy3 g białego
kawioru na osobę
sól i
pieprzFaszerowane
jajka na zimno z
kawiorem ślimaczym - sposób przygotowania: - ugotować
jaja na twardo - rozciąć
jajka delikatnie jak przy jajkach na miękko - wydrążyć środek pozostawiając całą skorupkę - w misce rozdrobnić
szczypiorek z
oliwą na gładką zieloną masę - dodać wydrążone ze skorupek
jajka i razem zmiksować - włożyć masę w skorupki, układać na woreczkach
lodowych - wierzch udekorować
kawioremPączki
serowe z
polewą czekoladowąTatar wołowy na grzankach [Jakub Kuroń gotuje]Falafel z zielonym tahini [Jakub Kuroń gotuje]Kruche
ciasteczka z
włoskimi orzechamiDodaj swój przepis
Idealne
faworki są chrupiące, delikatne i bardzo się kruszą ("przyozdabiając" przy tym twoją bluzkę). Karnawał wciąż trwa, więc zachęcamy do smażenia. Oto sprawdzone przepisy na trzy rodzaje
faworków.Zobacz też:Domowe
sokiOprawa stołu