ßßß Cookit - przepis na Masło rzodkiewkowo - ziołowe

Masło rzodkiewkowo - ziołowe

nazwa

Wykonanie

Tysiące sprawdzonych przepisów na dobre jedzenie i drinki!
Autor ugotuj.to
Czas przygotowania: do 30 minut
Poziom trudności: łatwe
Ilość osób: dla 4 osób
Średnia ocena potrawy
Oceń przepis (1 głos)
230 gramów miękkiego masła
sok z połowy cytryny
1/4 szklanki posiekanej świeżej mięty
2 łyżki posiekanego szczypiorku
2 łyżki posiekanej natki pietruszki
5 rzodkiewek startych na grubej tarce lub pokrojonych w grube słupki
sól
świeżo zmielony pieprz
Masło rzodkiewkowo - ziołowe - sposób przygotowania: W misce rozprowadź masło na gładką masę. Wlej sok z cytryny i dopraw do smaku solą i pieprzem. Następnie wmieszaj pietruszkę, szczypiorek i miętę. Na koniec dodaj startą na tarce rzodkiewkę.
Łatwy przepis na masło kokosowe
Śniadanie mistrzów
masła nakładamy je na folię aluminiową, formujemy rulon i pozostawiamy w lodówce, aż stwardnieje. Przed podaniem kroimy masło na plastry. Masło smakowe możemy też po schłodzeniu nabierać łyżeczką do melona i w formie kulek podać na talerzu. Masło rzodkiewkowo - ziołowe 230 gramów miękkiego masła sok z
Pączki serowe z polewą czekoladową
Tatar wołowy na grzankach [Jakub Kuroń gotuje]
Falafel z zielonym tahini [Jakub Kuroń gotuje]
Kruche ciasteczka z włoskimi orzechami
Dodaj swój przepis
Idealne faworki są chrupiące, delikatne i bardzo się kruszą ("przyozdabiając" przy tym twoją bluzkę). Karnawał wciąż trwa, więc zachęcamy do smażenia. Oto sprawdzone przepisy na trzy rodzaje faworków.
Zobacz też:
Domowe soki
Oprawa stołu
Źródło:http://ugotuj.to/ugotuj/-19109471/maslo+rzodkiewkowo++ziolowe/p