Wykonanie
Homemade sweet
chilli sauce, is
very simple to
make, is fantastic as a dip for finger foods.
Ingredients:1 clove of garlic10 red
chilli peppers1/2 cup of honey3/4 cup of water1/4 cup vinegar1/2 Tbsp salt1 Tbsp cornstarch2 Tbsp waterChop up
chilli and place in a small food processor. Add chopped
chilli, garlic, and all ingredients into a saucepan. Heat on medium till the boils. Cook about 5 minutes.Mix cornstarch and 2 tbsp water in a small bowl and mix well. The cornstarch mixture
whisk into the
chili sauce and simmering for a 2-3 minutes. Remove from heat you can store in the glass jag.Store sauce in the fridge.Domowy sos
chilli jest bardzo łatwy do zrobienie, świetnie pasuje do różnego rodzaju przekąsek.Składniki1 ząbek
czosnku10 czerwonych
papryczek chilli1/2 kubeczka
miodu3/4 kubeczka
wody1/4 kubeczka vinegar1/2 łyżki
soli1 łyżka
mąki ziemniaczanej2 łyżki
wody.Posiekane
chilli należy włożyć do małego food procesora.
Potem dodać
chilli,
czosnek, i wszystkie składniki do małego garnka i na średnim ogniu gotować, że będzie wrzeć. Gotować około 5 minut.Dwie łyżki
mąki ziemniaczanej pomieszać z łyżką
wody, i wlać do sosu
chilli, mieszać aż wszystko będzie miało konsystencję rozwodnionego kiślu. Zdjąć z ognia przelać najlepiej do szklanego słoiczka, a kiedy wystygnie wsadzić do lodówki.