Wykonanie
Blog > Komentarze do wpisu« Muffiny piaskowe pieczone w ...Zebra najsmaczniejsza babka »
Schab inaczej kieszonki
schabowe ze
szpinakiem ogórkiem i
pieczarkami .
schab 1kg
ogórki kiszone 5 szt
szpinak 300 gram
pieczarki 300 gram
Przyprawysól morska Kamis młynek do smaku
pieprz biały mielony Kamis do smaku
suszone pomidory z
czosnkiem i
bazylią Kamis2 łyżki1.
Schab myjemy kroimy w 2-3 centymetrowe plastry w których robimy" dziurę "2.
Pieczarki myjemy kroimy w plasterki i wrzucamy na patelnie.3.
Szpinak mrożony wkładamy do
pieczarek.4. Smażymy mieszając,
szpinak się rozmrozi i odparuje .5. Smażymy na
oleju rzepakowym , kiedy objętościowo farsz się zmniejszy , dodajemy
przyprawy i
ogórek kiszony pokrojony w kostkę chwile jeszcze smażymy.6. Farsz ostygnięty wkładamy w kieszonki
schabowe , dociskając lekko tłuczkiem .7. Obtaczamy w
jajku i
bułce tartej i smażymy na
oleju rzepakowym dusząc pod przykrywką koło 40 minut.
poniedziałek, 17 lutego 2014, rozowakuchniapoleć znajomemu »
śledź komentarze (rss) »Kuchnia prosta i smaczna. Każdy znajdzie dla siebie coś smacznego .KomentarzeO mnie
Joanna GralikJestem mamą cudownej córki i żoną wspaniałego
męża. Miłość do kulinarnych wyzwań narodziła się u mnie dopiero, kiedy założyłam rodzinę. To właśnie dzięki niej udało mi się stać tym, kim jestem. Uwielbiam bawić się w kuchni i tworzyć całkiem nowe dania. Moje hobby to fotografia, kocham czytać książki. Bloga prowadzę z prawdziwą przyjemnością i pasją. Znajdziecie tu przepisy i zdjęcia dań, słodkości,artykuły i wiele innych ciekawostek.Kontakt do mnie
[email protected]Tweety na temat @GralikJoannaOdwiedź na Pintereście profil użytkownika Joanna.Pisz blog
zamów newsletter