Wykonanie
Blog > Komentarze do wpisu« Babka piaskowa o smaku ...Zupa ogórkowa z
koperkiem w ... »Pyszne danie wyszło , jednak
szpinak można dodawać nawet do
makaronu . Danie rewelacja nawet moja córka jadła a jest niejadkiem.Będzie nam potrzebne :Pappardelle 150 gram SEMOLINA CZANIECKI
Makaronszpinak siekany Frosta 300 gram mrożony
pieczarki 300 gram
ser kozi 150 gram
sól morska do smaku Kamis
papryka mielona do smaku Kamis
suszone pomidory z
czosnkiem i
bazylią 1 łyżka Kamis1.
Pieczarki myje i kroje w plasterki i na patelnie podsmażam na
oleju rzepakowym2. Dodaje
szpinak mrożony i mieszam do rozpuszczenia, smażę razem z
pieczarkami.3. Dodaje
przyprawy do smaku.4. Na końcu dodaje
ser kozi , mieszam .5. Teraz wychodzi głębia smaku , dodajemy ugotowany
makaron i wychodzi przepyszne danie.Muszę powiedzieć , że jakość
makaronu jest znakomita , nie rwie się, nie deformuje. Krótki czas spożycia
makaronu to dobrze świadczy o producencie .P rodukt jest 100% naturalny.
wtorek, 11 lutego 2014, rozowakuchniapoleć znajomemu »
śledź komentarze (rss) »Kuchnia prosta i smaczna. Każdy znajdzie dla siebie coś smacznego .KomentarzeO mnie
Joanna GralikJestem mamą cudownej córki i żoną wspaniałego
męża. Miłość do kulinarnych wyzwań narodziła się u mnie dopiero, kiedy założyłam rodzinę. To właśnie dzięki niej udało mi się stać tym, kim jestem. Uwielbiam bawić się w kuchni i tworzyć całkiem nowe dania. Moje hobby to fotografia, kocham czytać książki. Bloga prowadzę z prawdziwą przyjemnością i pasją. Znajdziecie tu przepisy i zdjęcia dań, słodkości,artykuły i wiele innych ciekawostek.Kontakt do mnie
[email protected]Tweety na temat @GralikJoannaOdwiedź na Pintereście profil użytkownika Joanna.Pisz blog
zamów newsletter