ßßß Cookit - przepis na Pappardelle ze szpinakiem i kozim serem

Pappardelle ze szpinakiem i kozim serem

nazwa

Wykonanie

Blog > Komentarze do wpisu
« Babka piaskowa o smaku ...
Zupa ogórkowa z koperkiem w ... »
Pyszne danie wyszło , jednak szpinak można dodawać nawet do makaronu . Danie rewelacja nawet moja córka jadła a jest niejadkiem.
Będzie nam potrzebne :
Pappardelle 150 gram SEMOLINA CZANIECKI Makaron
szpinak siekany Frosta 300 gram mrożony
pieczarki 300 gram
ser kozi 150 gram
sól morska do smaku Kamis
papryka mielona do smaku Kamis
suszone pomidory z czosnkiem i bazylią 1 łyżka Kamis
1. Pieczarki myje i kroje w plasterki i na patelnie podsmażam na oleju rzepakowym
2. Dodaje szpinak mrożony i mieszam do rozpuszczenia, smażę razem z pieczarkami.
3. Dodaje przyprawy do smaku.
4. Na końcu dodaje ser kozi , mieszam .
5. Teraz wychodzi głębia smaku , dodajemy ugotowany makaron i wychodzi przepyszne danie.
Muszę powiedzieć , że jakość makaronu jest znakomita , nie rwie się, nie deformuje. Krótki czas spożycia makaronu to dobrze świadczy o producencie .
P rodukt jest 100% naturalny.
wtorek, 11 lutego 2014, rozowakuchnia
poleć znajomemu » śledź komentarze (rss) »
Kuchnia prosta i smaczna. Każdy znajdzie dla siebie coś smacznego .
Komentarze
O mnie
Joanna Gralik
Jestem mamą cudownej córki i żoną wspaniałego męża. Miłość do kulinarnych wyzwań narodziła się u mnie dopiero, kiedy założyłam rodzinę. To właśnie dzięki niej udało mi się stać tym, kim jestem. Uwielbiam bawić się w kuchni i tworzyć całkiem nowe dania. Moje hobby to fotografia, kocham czytać książki. Bloga prowadzę z prawdziwą przyjemnością i pasją. Znajdziecie tu przepisy i zdjęcia dań, słodkości,artykuły i wiele innych ciekawostek.
Kontakt do mnie [email protected]
Tweety na temat @GralikJoanna
Odwiedź na Pintereście profil użytkownika Joanna.
Pisz blog
zamów newsletter
Źródło:http://rozowakuchnia.blox.pl/2014/02/Pappardelle-ze-szpinakiem-i-kozim-serem.html