Wykonanie
Blog > Komentarze do wpisu«
Ciasteczka imbiroweNadziewane
pieczarki »
Pora obiadowa tu zawsze mam dylemat co tu zrobić na obiad dość trudne zadanie kiedy moje kochane marudy chcą być zaskakiwane każdego dnia czym innym .Zupa -oto odpowiedzskrzydełka 4 szt
ziemniaki 6 szt
marchew 4 szt
kasza gryczana niepalona 4 łyżki
grzyby świeże ugotowane 300 gram
listek laurowy 3 szt Kamis
ziele angielskie 3 szt Kamis
pieprz czarny ziarnisty w torebce Kamis 5 sztPyszna zupa z
kaszą i
grzybami - PRZYGOTOWANIE: Do Garnka wlałam
wodę , dodałam skrzydełka, pokrojone umyte
ziemniaki w kostkę .
Marchew tez umyłam obrałam pokroiłam w słupki i dodałam du zupy .
Ziele angielskie listek laurowy i
pieprz dodałam w trakcie gotowania . Kiedy
ziemniaki były na pół twarde dodałam
kasze . Mieszałam . Pilnowałam zupy około 20 minut. Na koniec dodałam
grzyby miałam wcześniej obgotowane zamrożone więc tylko rozmroziłam i dodałam do zupy. Na koniec zamieszałam i podawałam :) Co do skrzydełek wyjęłam je kiedy zostały ugotowane :)
czwartek, 29 listopada 2012, rozowakuchniapoleć znajomemu »
śledź komentarze (rss) »Kuchnia prosta i smaczna. Każdy znajdzie dla siebie coś smacznego .KomentarzeO mnie
Joanna GralikJestem mamą cudownej córki i żoną wspaniałego
męża. Miłość do kulinarnych wyzwań narodziła się u mnie dopiero, kiedy założyłam rodzinę. To właśnie dzięki niej udało mi się stać tym, kim jestem. Uwielbiam bawić się w kuchni i tworzyć całkiem nowe dania. Moje hobby to fotografia, kocham czytać książki. Bloga prowadzę z prawdziwą przyjemnością i pasją. Znajdziecie tu przepisy i zdjęcia dań, słodkości,artykuły i wiele innych ciekawostek.Kontakt do mnie
[email protected]Tweety na temat @GralikJoannaOdwiedź na Pintereście profil użytkownika Joanna.Pisz blog
zamów newsletter