Wykonanie
Blog > Komentarze do wpisu« Rolada owocowaLeczo warzwne z
makaronem »Chłodniki robię rzadko ale jak już zrobię to znika migiem . Ja lubię jeść zaraz po ugotowaniu córką i mąż chłodny :) Można dogodzić jednym i drugim :)Lekka zupka na upalne dniSkładniki:3
Buraki ugotowane osobno i z miksowane4
jaja ugotowane na twardo
śmietana 30% 200 ml
czosnek 4 ząbki sprasowanyposiekany pęczek
botwinkisól cytrynowa do smaku
Royal Brandpieprz biały mielony Kamis do smaku
ziele angielskie 3 szt Kamis
listek laurowy 3 szt KamisUgotowałam
buraczki zmiksowane z dodatkiem
ziela angielskiego i
listka laurowego . W trakcie gotowania dodałam sprasowany
czosnek i szczyptę
soli cytrynowej .
Botwinkę włożyłam posiekaną drobno .Gotowałam na małym ogniu z 15 minut i zalałam
śmietaną . Zamieszałam i gotowe . Ugotowałam
jaja . Pokroiłam je i wkładałam do miseczki zalewałam i podawałam.
czwartek, 15 sierpnia 2013, rozowakuchniapoleć znajomemu »
śledź komentarze (rss) »Kuchnia prosta i smaczna. Każdy znajdzie dla siebie coś smacznego .O mnie
Joanna GralikJestem mamą cudownej córki i żoną wspaniałego
męża. Miłość do kulinarnych wyzwań narodziła się u mnie dopiero, kiedy założyłam rodzinę. To właśnie dzięki niej udało mi się stać tym, kim jestem. Uwielbiam bawić się w kuchni i tworzyć całkiem nowe dania. Moje hobby to fotografia, kocham czytać książki. Bloga prowadzę z prawdziwą przyjemnością i pasją. Znajdziecie tu przepisy i zdjęcia dań, słodkości,artykuły i wiele innych ciekawostek.Kontakt do mnie
[email protected]Tweety na temat @GralikJoannaOdwiedź na Pintereście profil użytkownika Joanna.Pisz blog
zamów newsletter