Wykonanie
Blog > Komentarze do wpisu« Pizzerrinki na wodzie
Żeberka w
sosie musztardowo - ... »Jest tak gorąco ze też postanowiłam zrobić chłodnik właściwie to
botwinkę z
jajem200 ml
śmietany 30%pęczek
botwinki100 ml zmielonych
buraczkówszczypta
pieprzu białego Kamis4 ząbki
czosnku zmielonego
jaja 4 szt (
jajo na talerz )Gotujemy
botwinkę -kroimy drobno listki łodyżki i maleńkie
buraczki, dodajemy
przyprawy i
buraczki zmielone z
czosnkiem . Gotujemy dosłownie chwilkę z dodatkiem jarzynki .. Na koniec dodajemy
śmietanę i gotowe.
Jaja gotuje kroje na ćwiartki i zalewam
botwinką pycha.
niedziela, 23 czerwca 2013, rozowakuchniapoleć znajomemu »
śledź komentarze (rss) »Kuchnia prosta i smaczna. Każdy znajdzie dla siebie coś smacznego .O mnie
Joanna GralikJestem mamą cudownej córki i żoną wspaniałego
męża. Miłość do kulinarnych wyzwań narodziła się u mnie dopiero, kiedy założyłam rodzinę. To właśnie dzięki niej udało mi się stać tym, kim jestem. Uwielbiam bawić się w kuchni i tworzyć całkiem nowe dania. Moje hobby to fotografia, kocham czytać książki. Bloga prowadzę z prawdziwą przyjemnością i pasją. Znajdziecie tu przepisy i zdjęcia dań, słodkości,artykuły i wiele innych ciekawostek.Kontakt do mnie
[email protected]Tweety na temat @GralikJoannaOdwiedź na Pintereście profil użytkownika Joanna.Pisz blog
zamów newsletter