Wykonanie
« Powrót  Dodaj przepis do ulubionych!(ilość porcji): 10(z pieczeniem / smażeniem): 25 minut(stopień trudności):Oceń przepisMożesz ocenić ten przepis nie rejestrując się u nas!Średnia ocena użytkowników : 0Ilość ocen : 0SkładnikLogo Ilość Czego
ananas konserwowy 1 puszka
ser tłusty 250 gramów
majonez 3 łyżek stołowych
sos sojowy 1 łyżek stołowych
papryka zielona 1 sztuk
dymka 3 sztuk
migdały 3 łyżek stołowych
ser cheddar 250 gramów
natka pietruszki 3 gałązkiWykonanie:Dobrze utrzeć
twaróg z
sosem sojowym oraz
majonezem. Drobno pokroić osączony
ananas, oczyszczoną
paprykę oraz
dymkę. Obrane, posiekane
migdały zrumienić na suchej patelni i połowę wymieszać z startym
żółtym serem,
twarogiem oraz innymi posiekanymi składnikami. Przełożyć do salaterki, przykryć i wstawić na 2,5 godziny do lodówki. Przed podaniem posypać pozostałymi
migdałami oraz udekorować
natką pietruszki.Autor:
BeciaZobacz inne przepisy użykownika!Kuchnia PolskaPotrawy z
seremSosy i pastyDodaj komentarz:Jeśli chcesz dodać link do tego przepisu na swoją stronę, to wystarczy, że skopiujesz kod poniżej z
pola tekstowego i wkleisz go na swoją stronę czy bloga: