Wykonanie
« Powrót  Opis:Jest bogata w łatwo przyswajalne
białko, wapń, fosfor i witaminy. Kupuj tylko
jogurty zawierające żywe kultury bakterii, które ułatwiają i przyspieszają trawienie. W tej diecie, oprócz wymienionych niżej
owoców,
pieczywa i innych składników, należy jeść następujące rodzaje
jogurtów: naturalny o obniżonej zawartości tłuszczu, odtłuszczony
owocowy i
owocowy o normalnej zawartości tłuszczu. Dietę stosujemy przez dwa tygodnie, można w tym czasie zgubić nawet 5-6 kg.Uwaga! 175g to półtora opakowania małego
jogurtuPONIEDZIAŁEKI śniadanie: 175g
jogurtu owocowego z 2 łyżkami
płatków kukurydzianych, duża
mandarynka.II śniadanie:175g
jogurtu naturalnego, kromka
bułki cienko posmarowana
margaryną z plasterkiem
polędwicy drobiowej,
pomidor.Obiad: 2 gotowane
ziemniaki, 100g
filetu rybnego ugotowanego (najlepiej na parze) z jarzynami (
marchewka,
pietruszka,
cebula, połówka
selera), szklanka surówki z
białej kapusty z
sokiem cytrynowym, 175g
jogurtu naturalnego.Podwieczorek: 175g
odtłuszczonego jogurtu owocowego.Kolacja: Kromka
razowego chleba cienko posmarowanego
margaryną, 2 plasterki białego,
chudego sera, 175g
jogurtu naturalnego, połówka
grejpfruta.WTOREKI śniadanie: 175g
jogurtu owocowego z dwiema łyżkami
muesli,
jabłko.II śniadanie: 175g
jogurtu naturalnego zmiksowanego z połową szklanki
soku pomidorowego i łyżką
natki, kanapka z kromki
bułki, plasterka białego,
chudego sera i dwóch liści
sałaty.Obiad: 2 ugotowane
ziemniaki, 100g
piersi kurczaka usmażonej na łyżce
oliwy, 250g gotowanego
kalafiora, 175g
jogurtu naturalnego.Podwieczorek: 175g
jogurtu owocowego.Kolacja: Kromka
chleba grahama cienko posmarowanego
margaryną,
pomidor, połowa
papryki, 175g
jogurt naturalnegoŚRODAI śniadanie: 175g
jogurtu owocowego z łyżką
płatków owsianych,
kiwi.II śniadanie: Kromka
chrupkiego pieczywa z łyżką
twarożku ziołowego,
ogórek kiszony, 175g
jogurtu naturalnego.Obiad:
Ziemniak gotowany, warzywa duszone na łyżce
oliwy (2 średnie
marchewki, połowa średniego
selera, połowa
cebuli), 100g duszonego
morszczuka, 175g
jogurtu naturalnego.Podwieczorek: 175g
jogurtu owocowego, połówka
grejpfruta.Kolacja: 175g
jogurtu naturalnego zmiksowanego ze szklanką
soku wielowarzywnego, kromka
chrupkiego pieczywa z łyżką ziarnistego
twarożku.CZWARTEKI śniadanie: 175g
jogurtu owocowego z łyżką pestek dyni,
jabłko.II śniadanie: Kromka
bułki cienko posmarowana
margaryną z plasterkiem
polędwicy drobiowej, świeży
ogórek, 175g
jogurtu naturalnego.Obiad: 2 gotowane
ziemniaki, 100g
piersi indyka usmażonej na łyżce
oliwy, surówka z
marchewki i
jabłka, 4 łyżki
fasolki szparagowej, 175g
jogurtu naturalnegoPodwieczorek: 175g beztłuszczowego
jogurtu owocowego,
gruszka.Kolacja: 175g
jogurtu naturalnego z połówką
papryki i łyżką
natki, kromka
chleba grahama.PIĄTEKI śniadanie: 175g
jogurtu owocowego z 3 łyżkami
płatków kukurydzianych,
banan.II śniadanie: kromka
chrupkiego pieczywa, 175g
jogurtu naturalnego z łyżką
szczypiorku,
pomidor.Obiad: Gotowany
ziemniak, kostka
mintaja usmażona na łyżce
oliwy, surówka z
marchewki i
jabłka, 250g gotowanych
szparagów, 175g
jogurtu naturalnego.Podwieczorek: 175g beztłuszczowego
jogurtu owocowego, 2
mandarynki.Kolacja: Chłodnik z: 175g
jogurtu naturalnego, szklanki soku z
buraków, świeżego
ogórka, łyżki
szczypiorku, łyżki
koperku,
jajko na twardo.SOBOTAI śniadanie: 175g
jogurtu owocowego z łyżką
otrąb pszennych,
jabłko.II śniadanie: Kromka
bułki z plasterkiem białego,
chudego sera,
ogórek kiszony, 175g
jogurtu naturalnego.Obiad: 100g
piersi z kurczaka usmażonej na łyżce
oliwy, 3 łyżki gotowanych
buraków, 2 gotowane
ziemniaki, świeży
ogórek, 175g
jogurtu naturalnego.Podwieczorek: 175g beztłuszczowego
jogurtu owocowego,
kiwi.Kolacja: 175g
jogurtu naturalnego z połówką
papryki i
pomidorem, kromka
chrupkiego pieczywa.NIEDZIELAI śniadanie: 175g
jogurtu owocowego z łyżką
płatków,
pomarańcza.II śniadanie: Kromka
bułki z łyżką
twarożku ziołowego, połówka
papryki, 2 liście
cykorii, 175g
jogurtu naturalnego.Obiad: 2 gotowane
ziemniaki, kostka
mintaja usmażona na łyżce
oliwy z dwiema
marchewkami, połówką
selera i połówką
cebuli, 3 liście
sałaty, 175g
jogurtu naturalnego.Podwieczorek: 175g beztłuszczowego
jogurtu owocowego,
gruszka.Kolacja: 175g
jogurtu naturalnego zmiksowanego z posiekanym
ogórkiem, łyżką
koperku, szczyptą
soli czosnkowej, kromka
chrupkiego pieczywa.Dodaj przepis do ulubionych!(stopień trudności):Oceń przepisMożesz ocenić ten przepis nie rejestrując się u nas!Średnia ocena użytkowników : 3Ilość ocen : 1Wykonanie:DietyDodaj komentarz:Jeśli chcesz dodać link do tego przepisu na swoją stronę, to wystarczy, że skopiujesz kod poniżej z
pola tekstowego i wkleisz go na swoją stronę czy bloga: