Wykonanie
« Powrót  Dodaj przepis do ulubionych!(ilość porcji): 3(z pieczeniem / smażeniem): 20 minut(stopień trudności):Oceń przepisMożesz ocenić ten przepis nie rejestrując się u nas!Średnia ocena użytkowników : 4Ilość ocen : 4SkładnikLogo Ilość Czego
wieprzowina mielona 50 dekagramów
jajka 1 sztuk
natka pietruszki 4 sztuk
bułka tarta 2 łyżek stołowych
ser feta 30 dekagramów
sól według uznania
przyprawa egzotyczna według uznaniaWykonanie:
Mięso wymieszać z
jajkiem oraz posiekaną
natką. Przyprawić. Dodać
bułkę i wyrobić zwartą masę.
Ser pokroić w kostkę. Z masy
mięsnej ulepić klopsiki, wkładając do środka każdego kawałek
sera. Po 3 klopsiki nadziewać na szpadki i obracając opiekać ok. 15 minut.Uwagi:
natka - łodyżka,
ser feta,
scypek lub solanPotrawy z GrillaPotrawy z
MięsaDodaj komentarz:Jeśli chcesz dodać link do tego przepisu na swoją stronę, to wystarczy, że skopiujesz kod poniżej z
pola tekstowego i wkleisz go na swoją stronę czy bloga: