Wykonanie
« Powrót  
Dodaj przepis do ulubionych!(ilość porcji): 4(z pieczeniem / smażeniem): 25 minut(stopień trudności):Oceń przepisMożesz ocenić ten przepis nie rejestrując się u nas!Średnia ocena użytkowników : 4Ilość ocen : 1SkładnikLogo Ilość Czegopaluszki surimi 250 gramów
jajka (ugotowane)3 sztuk
ogórek zielony 1 sztuk
koperek 1 łyżek stołowych
czosnek 1 ząbki
majonez 0,5 szklanek
musztarda 1 łyżek deserowych
sok z cytryny 1 łyżek stołowych
skórka z cytryny - otarta 1 łyżek deserowych
sól według uznaniaWykonanie:Przekroić paluszki ukośnie na pół. Obrane
jajka pokroić w kostkę. Obrany
ogórek pokroić w półplasterki. Przekrojonym
czosnkiem posmarować salaterkę.Wymieszać
majonez z
musztardą,
sokiem oraz
skórką z cytryny. Doprawić do smaku
solą.Do salaterek przełożyć paluszki,
jajka ,
ogórek, posypać posiekanym
koperkiem, polać sosem i przemieszać.Autor:
BeciaZobacz inne przepisy użykownika!Kuchnia Polska
Owoce morzaSałatkiDodaj komentarz:Jeśli chcesz dodać link do tego przepisu na swoją stronę, to wystarczy, że skopiujesz kod poniżej z
pola tekstowego i wkleisz go na swoją stronę czy bloga: