Wykonanie
« Powrót  
Dodaj przepis do ulubionych!(ilość porcji): 1(z pieczeniem / smażeniem): 10 minut(stopień trudności):Oceń przepisMożesz ocenić ten przepis nie rejestrując się u nas!Średnia ocena użytkowników : 5Ilość ocen : 1SkładnikLogo Ilość Czegotosty pszenne 2 sztuk
masło 3 łyżek stołowych
Cynamon 0,5 łyżek deserowych
dżem według uznaniaWykonanie:Wymieszać 2 łyżki
masła z
cynamonem i posmarować tosty z obu stron.Na patelni na reszcie
masła zrumienić tosty z dwóch stron. podawać cieple z ulubionym
dżemem.Autor:
BeciaZobacz inne przepisy użykownika!Kanapki weg.Kuchnia PolskaPowyżej 1 rokuDodaj komentarz:Jeśli chcesz dodać link do tego przepisu na swoją stronę, to wystarczy, że skopiujesz kod poniżej z
pola tekstowego i wkleisz go na swoją stronę czy bloga: