ßßß Cookit - przepis na Tosty z dżemem i masłem cynamonowym

Tosty z dżemem i masłem cynamonowym

nazwa

Składniki

Wykonanie

« Powrót  
Dodaj przepis do ulubionych!
(ilość porcji): 1
(z pieczeniem / smażeniem): 10 minut
(stopień trudności):
Oceń przepis
Możesz ocenić ten przepis nie rejestrując się u nas!
Średnia ocena użytkowników : 5
Ilość ocen : 1
Składnik
Logo Ilość Czego
tosty pszenne 2 sztuk
masło 3 łyżek stołowych
Cynamon 0,5 łyżek deserowych
dżem według uznania
Wykonanie:
Wymieszać 2 łyżki masła z cynamonem i posmarować tosty z obu stron.
Na patelni na reszcie masła zrumienić tosty z dwóch stron. podawać cieple z ulubionym dżemem.
Autor: Becia
Zobacz inne przepisy użykownika!
Kanapki weg.
Kuchnia Polska
Powyżej 1 roku
Dodaj komentarz:
Jeśli chcesz dodać link do tego przepisu na swoją stronę, to wystarczy, że skopiujesz kod poniżej z pola tekstowego i wkleisz go na swoją stronę czy bloga:
Źródło:http://ksiazka-kucharska.pl/przepis/11692/Tosty-z-dzemem-i-maslem-cynamonowym