ßßß
Dodaj przepis do ulubionych!(ilość porcji): 1(z pieczeniem / smażeniem): 10 minut(stopień trudności):Oceń przepisMożesz ocenić ten przepis nie rejestrując się u nas!Średnia ocena użytkowników : 5Ilość ocen : 1SkładnikLogo Ilość Czegotosty pszenne 2 sztukmasło 3 łyżek stołowychCynamon 0,5 łyżek deserowychdżem według uznaniaWykonanie:Wymieszać 2 łyżki masła z cynamonem i posmarować tosty z obu stron.Na patelni na reszcie masła zrumienić tosty z dwóch stron. podawać cieple z ulubionym dżemem.Autor: BeciaZobacz inne przepisy użykownika!Kanapki weg.Kuchnia PolskaPowyżej 1 rokuDodaj komentarz:Jeśli chcesz dodać link do tego przepisu na swoją stronę, to wystarczy, że skopiujesz kod poniżej z pola tekstowego i wkleisz go na swoją stronę czy bloga: