ßßß
Dodaj przepis do ulubionych!(ilość porcji): 8(z pieczeniem / smażeniem): 20 minut(stopień trudności):Oceń przepisMożesz ocenić ten przepis nie rejestrując się u nas!Średnia ocena użytkowników : 5Ilość ocen : 4SkładnikLogo Ilość Czegotruskawki 750 gramówkiwi 3 sztukRum (54%)500 mililitrówcukier 250 gramówWykonanie:Kiwi pokroić w cienkie plastry. Owoce włożyć do wysokiego słoja. Do rumu wsypać cukier i wymieszać. Rumem zalać owoce tak, aby alkohol je przykrywał. Słój szczelnie zamknąć i odstawić na kilka dni w ciemne i chłodne miejsce. Jeśli owoce wchłoną zalewę, dolać rumu.Autor: FloressZobacz inne przepisy użykownika!AlkoholeCiasta i DeseryDodaj komentarz:Jeśli chcesz dodać link do tego przepisu na swoją stronę, to wystarczy, że skopiujesz kod poniżej z pola tekstowego i wkleisz go na swoją stronę czy bloga: