Wykonanie
« Powrót  

Dodaj przepis do ulubionych!(ilość porcji): 1(z pieczeniem / smażeniem): 30 minut(stopień trudności):Oceń przepisMożesz ocenić ten przepis nie rejestrując się u nas!Średnia ocena użytkowników : 4Ilość ocen : 4SkładnikLogo Ilość Czego
żeberka cielęce 200 gramów
pomidory 2 sztuk
oliwa z oliwek 1 łyżek stołowych
ser camembert 25 gramów
zioła prowansalskie według uznania
sól według uznania
pieprz według uznaniaWykonanie:
Żeberka oprószyć
solą i
pieprzem, odstawić na 30 minut. Włożyć do folii cieniutko posmarowanej
oliwą i upiec w piekarniku. Umyte
pomidory lekko naciąć na krzyż,
zioła zmieszać z pozostałą
oliwą, odrobiną
soli i
pieprzu, włożyć w rozcięcia. Kawałeczek
sera przekroić na pół, położyć na pomidorach i upiec razem z
żeberkami.Uwagi:Jest to danie dla dbających o linię.Autor:
BeciaZobacz inne przepisy użykownika!Kuchnia PolskaPotrawy z
MięsaDodaj komentarz:Jeśli chcesz dodać link do tego przepisu na swoją stronę, to wystarczy, że skopiujesz kod poniżej z
pola tekstowego i wkleisz go na swoją stronę czy bloga: