Wykonanie
« Powrót  

Dodaj przepis do ulubionych!(ilość porcji): 20(z pieczeniem / smażeniem): 15 minut(stopień trudności):Oceń przepisMożesz ocenić ten przepis nie rejestrując się u nas!Średnia ocena użytkowników : 0Ilość ocen : 0SkładnikLogo Ilość Czegokromki
chleba tostowego 20 sztuk
margaryna 100 gramów
szynka 20 plastryświeży
ogórek 1 sztukWykonanie:Z kromek
chleba okroić skórkę.
Ogórek umyć i pokroić na plasterki.Kromki
chlebaposmarować
margaryną. Na kromkach położyćplasterki
ogórka, tak aby zakryły całą kromkę.Na
ogórki położyć po plasterku
szynki.Każdą kanapkę przykryć kromką
chlebaposmarowaną
margaryną.Tak przygotowanekanapki przycisnąć deseczką, aby wyrównać ich grubość. Następnie przekroić każdą kanapkę wzdłuż przekątnej na trójkąty. Zawinąć w folię spożywczą i włożyć do lodówki.Autor: wieslawal64Zobacz inne przepisy użykownika!Potrawy z
MięsaDodaj komentarz:Jeśli chcesz dodać link do tego przepisu na swoją stronę, to wystarczy, że skopiujesz kod poniżej z
pola tekstowego i wkleisz go na swoją stronę czy bloga: