Wykonanie
« Powrót  Dodaj przepis do ulubionych!(ilość porcji): 6(z pieczeniem / smażeniem): 50 minut(stopień trudności):Oceń przepisMożesz ocenić ten przepis nie rejestrując się u nas!Średnia ocena użytkowników : 5Ilość ocen : 2SkładnikLogo Ilość Czego
biały ser 25 dekagramów
margaryna 25 dekagramów
mąka 25 dekagramów
jabłka kwaśne 6 sztukWykonanie:
Zmielony ser,
margarynę i
mąkę zagnieść i dobrze wyrobić.Włożyć na 30 minut do lodówki.
Jabłka obrać i pokroić w kostkę.Ciasto rozwałkować, wyciąć krążki, na każdy położyć kawałek
jabłka i zlepić jak pierożki.Piec w mocno rozgrzanym piekarniku około 30 minut.Na złoty kolor.Po upieczeniu posypać
cukrem pudrem lub polukrować.Autor: ibeataZobacz inne przepisy użykownika!Ciasta i DeseryDodaj komentarz:Jeśli chcesz dodać link do tego przepisu na swoją stronę, to wystarczy, że skopiujesz kod poniżej z
pola tekstowego i wkleisz go na swoją stronę czy bloga: