ßßß Cookit - przepis na Pavłov

Pavłov

Wykonanie

« Powrót  
Pavłov
Dodaj przepis do ulubionych!
(ilość porcji): 12
(z pieczeniem / smażeniem): 150 minut
(stopień trudności):
Oceń przepis
Możesz ocenić ten przepis nie rejestrując się u nas!
Średnia ocena użytkowników : 0
Ilość ocen : 0
Składnik
Logo Ilość Czego
białka 4 sztuk
cukier 4 łyżek stołowych
Kartoflanka 1 łyżek stołowych
ocet 1 łyżek deserowych
śmietana kremówka30% 400 mililitrów
fix do śmietany 2 sztuk
owoce 30 dekagramów
Wykonanie:
Białka ubić z cukrem na sztywną masę dodać kartoflankę i ocet.Ciasto wyłożyć na tortownicy na pergaminie.Piec 15 min w tem.150C potem 2 godziny suszyć w tem.100C.Na upieczone zimne ciasto nałożyć ubitą kremówkę z fixem i wyłożyć owocami.
Uwagi:
Najlepsze są truskawki ale mogą być też brzoskwinie z puszki
Autor: margo13.65
Zobacz inne przepisy użykownika!
Ciasta i Desery
Dodaj komentarz:
Jeśli chcesz dodać link do tego przepisu na swoją stronę, to wystarczy, że skopiujesz kod poniżej z pola tekstowego i wkleisz go na swoją stronę czy bloga:
Źródło:http://ksiazka-kucharska.pl/przepis/7066/Pavlov