Wykonanie
« Powrót  Dodaj przepis do ulubionych!(ilość porcji): 4(z pieczeniem / smażeniem): 10 minut(stopień trudności):Oceń przepisMożesz ocenić ten przepis nie rejestrując się u nas!Średnia ocena użytkowników : 0Ilość ocen : 0SkładnikLogo Ilość Czego
konfitura 1 szklanek
śmietana kremówka 1 szklanek
sok z cytryny 1 sztuk
cukier 2 łyżek stołowych
żelatyna 1 łyżek stołowych
likier malinowy według uznaniaWykonanie:
Śmietanę ubić z
cukrem i
sokiem z cytryny.
Konfitury zmiksować z
likierem, wymieszać ze
śmietaną i rozpuszczoną
żelatyną. Wlać do formy, schłodzić.Ciasta i DeseryDodaj komentarz:Jeśli chcesz dodać link do tego przepisu na swoją stronę, to wystarczy, że skopiujesz kod poniżej z
pola tekstowego i wkleisz go na swoją stronę czy bloga: