Wykonanie
« Powrót  

Dodaj przepis do ulubionych!(ilość porcji): 4(z pieczeniem / smażeniem): 20 minut(stopień trudności):Oceń przepisMożesz ocenić ten przepis nie rejestrując się u nas!Średnia ocena użytkowników : 0Ilość ocen : 0SkładnikLogo Ilość Czego
wiśnie wydrylowane 250 gramów
miód 4 łyżek stołowych
płatki migdalowe 4 łyżek stołowych
lody waniliowe - kulki 4 sztuk
biszkopty według uznanialistki
mięty według uznaniaWykonanie:Zagotować
miód, dodać
wiśnie (mogą być mrożone) i gotować 5 minut.
Wiśnie z ciepłym
syropem przełożyć do głębokich miseczek. Tuz przed podaniem na wierzch położyć po gałce
lodów. Całość posypać
płatkami migdałowymi. Deser udekorować listkami
mięty i podawać z
biszkoptami.Autor:
BeciaZobacz inne przepisy użykownika!Ciasta i DeseryKuchnia PolskaDodaj komentarz:Jeśli chcesz dodać link do tego przepisu na swoją stronę, to wystarczy, że skopiujesz kod poniżej z
pola tekstowego i wkleisz go na swoją stronę czy bloga: